Du er landet på Børnetelt.dk, det helt rigtige sted at finde Disney børnetelt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Disney børnetelt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Disney Princess – Legetelt – Tipi – M19720

  • Franchise: Disney

Sidste produkt på vores liste er Disney Princess – Legetelt – Tipi – M19720 som vi har fundet til 239,95 hos Gucca.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Supersødt prinsessetelt til de mindstes leg i haven eller på værelset! Teltet er helt vildt nemt at samle, når man vil bruge det og supernemt skille ad igen, når legen er slut.
Det har et sødt…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Disney Børnetelt på listen er Disney Princess – Legetelt – Tipi – M19720 fra Gucca.dk med en pris på 239.95. Billigste udvalgte Børnetelt er Disney Princess – Legetelt – Tipi – M19720 som du kan købe for 239.95 hos Gucca.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Disney Børnetelt data og priser er hentet fra 1 butikker (Gucca.dk). Alle Disney Børnetelt tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Børnetelt guides:

Fandt du ikke det rigtige Børnetelt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Børnetelt: