Du er landet på Børnetelt.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd legetelt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd legetelt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Konges Sløjd Meline Legetelt Midsummer

  • Mærke: Konges Sløjd

Sidste produkt på vores liste er Konges Sløjd Meline Legetelt Midsummer som vi har fundet til 399,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab et hyggeligt sted – en hule som indbyder til fantastifuld leg og rollespil. Teltet fra danske Konges Sløjd, er designet med en baldakin af 100% bomuld spændt på en ramme i fyrretræ.
Teltet har et vindue med "sprosser" og en "rullende…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Konges Sløjd Legetelt på listen er Konges Sløjd Meline Legetelt Midsummer fra Luksusbaby Danmark med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Legetelt er Konges Sløjd Meline Legetelt Midsummer som du kan købe for 399.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Legetelt data og priser er hentet fra 1 butikker (Luksusbaby Danmark). Alle Konges Sløjd Legetelt tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Legetelt guides:

Fandt du ikke det rigtige Legetelt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Legetelt: