Du er landet på Børnetelt.dk, det helt rigtige sted at finde Vilac børnetelt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vilac børnetelt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vilac Legetelt Naturfarve

  • Mærke: Vilac

Sidste produkt på vores liste er Vilac Legetelt Naturfarve som vi har fundet til 599,- hos Eurotoys.

Forhandlerens beskrivelse:
Et flot, naturfarvet legetelt til indendørs brug med plads til hygge med alle bamserne og dukkerne,Telt med overlægger og træstænger, der sikrer stabilitet og en lang levetid.Materiale: Træ, bomuld…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Vilac Børnetelt på listen er Vilac Legetelt Naturfarve fra Eurotoys med en pris på 599.00. Billigste udvalgte Børnetelt er Vilac Legetelt Naturfarve som du kan købe for 599.00 hos Eurotoys. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Vilac Børnetelt data og priser er hentet fra 1 butikker (Eurotoys). Alle Vilac Børnetelt tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Børnetelt guides:

Fandt du ikke det rigtige Børnetelt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Børnetelt: