Du er landet på Børnetelt.dk, det helt rigtige sted at finde legetelt. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle legetelt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Legetelt til børn i fyrretræ og stof, grå og hvid mønster

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Legetelt til børn i fyrretræ og stof, grå og hvid mønster” fås til 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Teltstængerne er lavet af fyrretræ og stof Disse telte er perfekte til børn at lege og slappe af Produktet har et vindue og en stor dør Perfekt til fantasi og leg for at skjule.
Med monteringsvejledning og skruer.
Nem installation.
En god…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Legetelt til børn med vindue, grå og hvid mønster

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Legetelt til børn med vindue, grå og hvid mønster til kun 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Mål: L104 * P100 * A110 cm, Vægt: 3 kg Teepee telte er lavet af polyester bomuldsstof, naturligt og ikke-giftigt Teltstængerne er lavet af slidstærkt fyrretræ og indeholder ikke skadelige kemikalier.
Kun det bedste for din lille dreng ell…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Legetelt i pink med dekorationer, 101cm diameter

Næste anbefaling er “Legetelt i pink med dekorationer, 101cm diameter”.

Dagens bedste tilbud på “Legetelt i pink med dekorationer, 101cm diameter” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer:Farve: PinkMateriale: 190T polyester, glasfiberstænger, ståltrådeProduktstørrelse: 101 x 135 cm (Dia.
x H)Produktvægt: 1,1 kgIndhold i pakken:1 x Telt4 x Glasfiberstang1 x Bæretaske1 x Vejledning (EN, DE, FR, FR, ES, IT)…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Legetelt til børn i fyrretræ og stof, hvid

Produkt nummer 4 på vores “legetelt-liste” er Legetelt til børn i fyrretræ og stof, hvid som du lige nu kan købe for 699,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Mål: L104 x P100 x A110 cm, Vægt: 3 kg Teepee telte er lavet af polyester bomuldsstof, naturligt og ikke-giftigt Teltstængerne er lavet af slidstærkt fyrretræ og indeholder ingen skadelige kemikalier.
Kun det bedste for din dreng eller pi…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Legetelt, pink med stjerner, 101cm diameter

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer:Farve: PinkMateriale: 190T polyester, glasfiberstænger, galvaniserede jerntrådeProduktstørrelse: 101 Dia.
x 135 cmProduktvægt: 1,13 kgIndhold i pakken: 1 x Telt4 x glasfiberstænger1 x Bæretaske1 x Vejledning (EN, DE, FR, FR, ES, IT)…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: Bestway Legetelt Hundehvalp 182x96x81cm

  • Dagens pris: 179,- kr.
  • Fundet hos Moreland
  • Mærke: Bestway

Forhandlerens beskrivelse:
Super sødt legetelt med hundemotiv, der kan bruges både ude og inde.
Teltet har net-vinduer i begge sider til at holde opsyn og sikrer god ventilation. Pop-up teltet er hurtigt at sætte op og pakke sammen igen.
Der medfølger praktisk opbevaringstaske…

Se hos Moreland ❯❯

7: Bestway Legetelt Enhjøring 182x96cm

  • Dagens pris: 179,- kr.
  • Fundet hos Moreland
  • Mærke: Bestway

Forhandlerens beskrivelse:
Super sødt legetelt med enhjørningemotiv, der kan bruges både ude og inde. Teltet har net-vinduer i begge sider til at holde opsyn og sikrer god ventilation. Pop-up teltet er hurtigt at sætte op og pakke sammen igen. Der medfølger praktisk opbevaringst…

Se hos Moreland ❯❯

8: Bestway Legetelt med kugler 112x112x90cm

  • Dagens pris: 179,- kr.
  • Fundet hos Moreland
  • Mærke: Bestway

Sidste produkt på vores liste er Bestway Legetelt med kugler 112x112x90cm som vi har fundet til 179,- hos Moreland.

Forhandlerens beskrivelse:
Fantastisk farverigt legetelt med 40 kugler til indendørs brug, der sikrer mange timers leg. Teltet er designet ud fra uni-sex farver, der er gode til både piger og drenge. Teltet kan nemt og hurtigt sættes op….

Se hos Moreland ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste legetelt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse legetelt:

Dyreste Legetelt på listen er Babytrold – Indendørs Legetelt Og Legemadras – Fun House fra Gucca.dk med en pris på 2369.95. Billigste udvalgte Legetelt er Legetelt, Pirat – Bino Toys som du kan købe for 168.00 hos Babyshower. Forskellen på de to priser er 2201.95 kr. – de 8 Legetelt vi har fundet koster i gennemsnit 2910.16 kr.
Ovenstående Legetelt data og priser er hentet fra 19 butikker (Lammeuld.dk, Moreland, Coop.dk, Mammashop.dk, Loukrudt, Babadut.dk, Coolshop.dk, Kids-world, Bolig & Haven, Abeungen, Børn i balance, Min Egen Verden, Eurotoys, Hjemmets, Gucca.dk, Proshop.dk, Legekammeraten.dk, Babyshower, Manillo.dk). Alle Legetelt tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Legetelt guides:

Fandt du ikke det rigtige Legetelt blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Legetelt: