Du er landet på Børnetelt.dk, det helt rigtige sted at finde Paw Patrol legetelt. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Paw Patrol legetelt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Paw Patrol Pop Up Legetelt

  • Franchise: Paw Patrol

Vores første anbefaling er “Paw Patrol Pop Up Legetelt” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Det farverige Paw Patrol Pop Up legetelt er ideelt for farlige redningsaktioner og eventyr både inde og ude med dine foretrukne Paw Patrol venner.
Legeteltet stilles op på ingen tid, så de små kan gå igang med legen straks! Paw Patrol Pop Up legetelt er l…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Paw Patrol – Legetelt – M19725

  • Franchise: Paw Patrol

Sidste produkt på vores liste er Paw Patrol – Legetelt – M19725 som vi har fundet til 239,95 hos Gucca.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Supersødt Paw Patrol telt til de mindstes leg i haven eller på værelset! Teltet er helt vildt nemt at samle, når man vil bruge det og supernemt skille ad igen, når legen er slut.
Det har et…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Paw Patrol Legetelt på listen er Paw Patrol – Legetelt – M19725 fra Gucca.dk med en pris på 239.95. Billigste udvalgte Legetelt er Paw Patrol Pop Up Legetelt som du kan købe for 199.00 hos Babysam.dk. Forskellen på de to priser er 40.95 kr.
Ovenstående Paw Patrol Legetelt data og priser er hentet fra 2 butikker (Babysam.dk, Gucca.dk). Alle Paw Patrol Legetelt tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Legetelt guides:

Fandt du ikke det rigtige Legetelt blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Legetelt: