Familieferie til Mallorca - 4 tips til at få den bedste ferie

Skal du på en familieferie til Mallorca? Så er der mange forskellige ting, du skal huske, hvis du ønsker at få en mindeværdig og god ferie. Selvom det er dejligt og sjovt at rejse med børn, kan der opstå en række forskellige situationer, der kan ødelægge den ellers gode feriestemning. Hvis du ønsker at undgå disse situationer, skal du læse med herunder, hvor du får 4 tips til at få den bedste familieferie til Mallorca. 

Vælg børnevenligt hotel

Noget af det vigtigste du skal huske, når du skal på familieferie, er, at vælge et børnevenligt hotel. Dette gør sig især gældende, hvis du rejser med mindre børn. På børnevenlige hoteller er der taget højde for børn i alle aldre, og du vil eksempelvis kunne finde sjove aktiviteter og madretter specielt til børn.

På denne måde risikerer du ikke, at dine børn keder sig, og kommer i dårligt humør, hvis der ikke er børnevenlige retter på menuen. Du kan finde et hav af forskellige børnevenlige hoteller på Mallorca - nogle er sågar all-inclusive! Det er op til dig at vælge, hvilket børnevenlige hotel, der passer bedst til din familie.

Praktisk tøj

En anden ting du altid skal huske at have med, hvis du tager på familieferie med børn, er praktisk tøj. Dette gør sig igen særligt gældende, hvis du har små børn. Mallorca er et varmt land, og du skal derfor tage højde for varmegraderne, når du pakker til ferien. For at du kan få den bedste familieferie i Mallorca, skal du pakke så praktisk tøj som muligt.

Til dine børn skal du blandt andet huske at pakke shorts, sandaler, nattøj og solhat eller kasket. På denne måde er du 100 procent dækket ind, uanset om i skal på stranden eller på restaurant en varm sommeraften. Du undgår at få et utålmodigt barn, fordi du skal og finde en solhat eller et par sandaler.

Rejsevenlige snacks

Når du rejser til Mallorca, er det en god ide at medbringe rejsesnacks. Det er dog også en god ide at have rejsesnacks med rundt i landet, når I er på udflugt. Disse behøver du ikke medbringe hjemmefra. Besøg dit foretrukne supermarked i Mallorca én gang om dagen, og handel lidt forskellige snacks, der kan holde sig i varmen.

Går dit barn sukkerkold, har du altid noget, der kan hjælpe på det. Du kan handle praktiske rejsesnacks som eksempelvis müslibarer, slikkepinde, bolcher, juice og sodavand. Derudover er det vigtigt, at du altid har mindst én flaske vand på dig - også selvom I bare ligger ved poolen! Er man ikke vant til varmen, kan man hurtigt blive dehydreret. Det er derfor vigtigt, at man altid har en vand i nærheden.

Vælg børnevenlige aktiviteter

Ønsker du at give dine børn en oplevelse for livet, samt få den bedste ferie, skal du uden tvivl inkorporere en masse børnevenlige aktiviter i din rejse. Selvom I er på ferie, kan børn hurtigt komme til at kede sig, hvis de hele tiden er uden og se seværdigheder - også teenagere! Der findes heldigvis en lang række børnevenlige aktivteter i Mallorca.

Faktisk er rejsedestinationen Mallorca kendt for at være yderst børnevenlig. Du og din familie kan blandt andet besøge forlystelsesparken Katmandu Park. Her finder du blandt andet sjove labyrinter, omvendte spejle, rotterende tunneller og en masse andet, dine børn med garanti vil elske. Måske elsker du selv forlystelsparker! Derudover kan du og din familie besøge Palma Aquarium. Her kan I se på store fisk, hajer og meget andet. Der er mange børnevenlige aktiviter at finde på Mallorca!

Menu
Top