Julekalendere til børn - 6 gode forslag til julekalendere til barnet mellem 4-7 år

Er du på udkig efter den helt rigtige julekalender til et barn? Er dit barn, barnebarn eller noget helt tredje mellem 4 og 7 år? Uanset hvilken type julekalender du er på udkig efter, og hvad din prisklasse er, så er du havnet det helt rigtige sted. Julekalendere til børn fås nemlig i enormt mange varianter, og ofte kan du også lave dem selv.

Næsten alle børn elsker jul. Det er en af de årstider, som er næsten som skabt til børn. Der er masser af slik, masser af gaver, masser af leg og ikke mindst masser af hygge. Det elsker børn.

Hvis du gerne vil gøre et barns jul lige en tand bedre, så læs med her. Vi giver dig X gode idéer til julekalendere, som du kan forære et barn mellem 4 og 7 år.

1. Den helt klassiske chokoladekalender

Den første idé til en julekalender til et barn er den helt klassiske: Chokoladejulekalenderen. Denne julekalender er stort set altid et hit hos børn - for hvem kan ikke lide chokolade?

Med en chokoladejulekalender får barnet en lille lækkerbisken hver eneste dag at se frem til. Det er heller ikke de største stykker chokolade, så på den måde passer denne julekalender fint til et barn. Børn har jo heller ikke godt af for meget sødt.

Der er også den fordel, at chokoladejulekalendere fås i stort set alle prisklasser. Du kan få nogle rigtig billige nogle, som stadig er helt fine. Det er måske også det bedste valg til et barn, som nok ikke kan smage den største forskel på kvaliteten alligevel.

2. Ulandskalenderen

Et andet klassisk valg til jul er ulandskalenderen. De bliver typisk lavet til de julekalendere, som der kører i fjernsynet. Hver dag får man et lille hint i ulandskalenderen til, hvad der kommer til at ske i aftenens afsnit af julekalenderen.

Dette er en rigtig fin julekalender, som er hyggelig, fordi den er rigtig julet. Samtidig er du også med til at støtte et velgørende projekt og hjælpe nogle mennesker, som har brug for det. Det er jo aldrig en dårlig ting.

3. Legetøjskalender

Et andet valg er en legetøjskalender. Disse julekalendere er ofte lidt dyrere. De fås i rigtig mange forskellige mærker. Det kan være, at barnet samler på lego, playmobil eller noget helt tredje. Så kan du give barnet en legetøjskalender fra dette mærke. Det vil helt sikkert være et hit.

Legetøjskalendere er sjove, fordi de appellerer til barnets kreativitet og giver barnet lyst til at lege. Det er noget helt andet end en chokoladekalender, hvor barnet "bare" får stillet sin søde tand.

4. Slikkalender med yndlingsslikket

Der findes julekalendere med meget forskelligt slags slik. Det behøver ikke være chokolade. I stedet for en chokoladekalender kan du give dit barn en slikkalender. Det kan være en kalender med lakridser eller noget andet.

Mange af de danske slikmærker laver julekalendere. Hvis du ved, at der er noget særligt, barnet godt kan lide, kan du give barnet en kalender med det slik. Det vil helt sikkert falde i god jord!

5. En hjemmelavet julekalender

Denne idé kræver lidt mere end de forrige. Men hvis du har tid kan du overraske barnet med en hjemmelavet og rigtig personlig kalender: En kalender, som du selv har lavet.

Du kan søge inspiration til en julekalender, som du selv laver, på nettet eller på biblioteket. Der findes rigtig mange måder, som du kan gøre dette på.

Igen handler det om at kende barnet. Hvad kan barnet godt lide? Hvad ønsker han eller hun sig? Der er ingen grænser for kreativiteten og ideerne, når du laver din egen julekalender. Giv barnet en julekalender, som det helt sikkert ikke kan få andre steder!

6. Gurli Gris-julekalender

Den sidste idé er meget specifik: En Gurli Gris-kalender. Men stort set alle børn mellem 4 og 7 elsker Gurli Gris, og derfor er det også en rigtig god julekalender at give.

Der fås mange forskellige typer julekalendere med Gurli Gris. Fælles er det, at det er den perfekte julekalender til et barn, som elsker det ikoniske tv-program.

I mange af disse julekalender får barnet hver dag en ny, lille genstand. Det kan være et grantræ eller en af karaktererne fra Gurli Gris. Til sidst har barnet en hel lille samling Gurli Gris-legetøj, som det kan lege med - fx i juleferien.

Hvis du har brug for mere inspiration til julekalendere til et barn mellem 4 og 7 år, kan du finde mange sider på nettet, som har en stor samling af idéer. Ofte kan det også være en hjælp at kigge, hvad de har på hylderne nede i supermarkedet. Køb den perfekte julekalender allerede i dag!

Menu
Top