Husk parforholdet i en travl hverdag - 4 små ideer til mere kærlighed i hverdagen

De fleste parforhold oplever både gode og dårlige perioder. Nogle gange kan de dårlige perioder fylde så meget, at man mest har lyst til bare at gå fra hinanden, fordi det virker som det nemmeste valg - men inden man kommer for godt i gang og hopper ind på skilsmissekonsulenten.dk for at komme i gang med skilsmisse processen, kunne det måske være en ide at gøre noget aktivt for at redde parforholdet. Også selvom det virker svært og hårdt.

Det handler særligt om at sætte lidt ekstra ind i hverdagen, som jo netop fylder meget. Og selvom I en gang imellem har travlt, er det altså vigtigt, at der stadig er plads til kærligheden og romantikken. Så her kommer 4 små ideer til mere kærlighed i hverdagen.

Kom hjem med blomster efter en lang dag

De små kærlige ting, I gør for hinanden i hverdagen, behøver ikke at være så storslåede og tidskrævende. Det handler mere om tanken bag den kærlige gestus - nemlig at man har tænkt på sin partner. En sådan sød lille gestus kunne eksempelvis være at komme hjem med en buket blomster en gang imellem - også når der slet ikke er en anledning til det. Det er nemlig altid sødt og romantisk at modtage blomster, og så kan det faktisk næsten redde en rigtig dårlig dag, fordi man netop får følelsen af, at man er elsket.

Lav en lækker ret til aftensmad

Noget, som også kan føles som en stor opgave derhjemme, ja faktisk nærmest en sur pligt, er aftensmaden. Når man har travlt, skal man helst bare diske op med et eller andet, der smager nogenlunde, og det kan også tage glæden lidt ud af hverdagen. Så en anden søde, lille gestus, man kan lave for sin partner, er en rigtig lækker aftensmad - rigtig gerne som en overraskelse, så det får fuld effekt.

Aftensmaden er desuden et af de måltider, hvor man har tid til at snakke om, hvordan dagen er gået, så hvis man kan gøre hele dette arrangement lidt mere romantisk, kan det sagtens gøre en lille forskel.

En sød besked i løbet af dagen

At være romantiske og gøre søde ting for hinanden i hverdagen kan også være en lille ting som bare at sende en kærlig besked. Det kan være, at man ved, at ens partner har en lidt svær tid på arbejdet, eller at der i hvert fald er en del at se til. Så kan noget af det sødeste faktisk være at sende beskeder som "Du kan klare det skat" eller "Jeg glæder mig til at se dig derhjemme".

Når man modtager sådanne beskeder, bliver man i hvert fald mindet om, at det hele måske ikke er så hårdt, som man går og tror, og at man faktisk har en fantastisk partner derhjemme, som støtter en i alle de ting, man gør. Og der er næsten ikke noget bedre end det.

En spontan tur i biografen

Hvis man gerne en gang imellem vil overraske med noget, der foregår udenfor hjemmets rammer, så kan man også lave nogle spontane overraskelser i ny og næ - det kunne for eksempel være en tur i biografen, da det både er afslappende og romantisk. Det skal selvfølgelig helst være en overraskelse, som man dukker op med en dag, hvor ingen af jer har vildt travlt, for ellers kan det måske føles mere stressende end afslappende og romantisk.

Men ellers kan den type overraskelser i hvert fald også være med til at skabe lidt mere gnist i parforholdet - også selvom det bare er hverdag, og der er mange ting, der skal ordnes.

Menu
Top